Alassio

Alassio

Onze kwaliteit Alassio is een geweven product van 100% gevolde wol waardoor het heel comfortabel aanvoelt. Door zijn vlakke weefstructuur en poolgewicht van bijna 1.300 gr. p/m2 leent dit zich o.a. voor zwaar woongebruik en kan het goed worden toegepast als trap bekleding. Ook is het mogelijk om dit tapijt te gebruiken in kamers waar vloerverwarming aanwezig is.

Onze Alassio- collectie bestaat uit 5 prachtige natuurlijke kleuren, wordt geleverd op 400 cm breed en heeft een jute backing.

Onze kwaliteit Alassio is een geweven product van 100% gevolde wol waardoor het heel comfortabel aanvoelt. Door zijn vlakke weefstructuur en poolgewicht van bijna 1.300 gr. p/m2 leent dit zich o.a. voor zwaar woongebruik. Ook is het mogelijk om dit tapijt te gebruiken in kamers waar vloerverwarming aanwezig is.

Onze Alassio- collectie bestaat uit 5 prachtige natuurlijke kleuren en heeft een jute backing.

Onze 100% Tencel® kwaliteit ‘Como’ biedt u tal van mogelijkheden om uw interieur een unieke en chique uitstraling te geven. Door het hand tuft productieproces is het mogelijk om een volledig om maat gemaakt karpet te maken met een maximale afmeting van 10,00 x 5,00 meter. De Tencel-vezel wordt standaard tijdens het productieproces voorzien van een vuilwerende coating waardoor deze een stuk onderhoudsvriendelijker is dan andere Tencel- of Viscose-vezels en geeft u meer tijd om een vlek te behandelen. Zie hiervoor ook de foto in ons voorbeeld waarbij het water op het tapijt blijft liggen in plaats van er direct in te trekken.

Bekijk voorbeeldfoto 

In deze kwaliteit bieden wij u 70(!) kleurmogelijkheden waarbij het ook mogelijk is om kleuren te combineren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zelf de poolhoogte te bepalen. Deze kan namelijk in 12, 14 en/of 16 mm hoog gemaakt worden waarbij er ook nog de keuze kan worden gemaakt tussen een gesneden- en een luspool.

Kortom… met onze kwaliteit COMO bieden wij een uniek en chique tapijt aan waar u jarenlang plezier van gaat hebben!